Een tuinhuis kopen doet u eenvoudig bij Lugarde.nl. U kunt deze direct online kopen of via de button “offerte aanvragen” een offerte aanvragen. Wij zullen u dan z.s.m. contacteren om de wensen te bespreken en eventueel op locatie bij u langs komen als uw wensen zeer complex zijn.

Onze tuinhuisjes worden in eigen fabriek gefabriceerd en leveren wij direct aan u, zo schakelen wij de tuddenhandel uit en daar heeft u financieel profijt van. Uiteraard hebben wij ook een lijst met goedkope tuinhuisjes die direct uit voorraad leverbaar zijn.

In de loop der jaren zijn er duizenden tuinhuisjes door ons geproduceerd waardoor wij een enorme kennis en ervaring hebben opgebouwd. Ook als u op zoek bent naar een terrasoverkapping of carport bent bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers staan klaar voor u om uw ideale tuinhuis bij ons te kunnen kopen.

Bekijk het aanbod in tuinhuizen bij Lugarde

Tuinhuizen hebben hoeken waarbij de uiteinden van de balken tegen elkaar aan komen. De hoeken zijn dus vlak. Hierdoor hebben tuinhuizen vrijwel altijd een strakke, moderne look.

Maar ook blokhutten met rechte balkenkoppen kunnen een moderne uitstraling hebben. Kiest u voor diamantkoppen, dan heeft een blokhut vaak meer een robuuste en traditionele uitstraling. De tuinhuizen van ons Pro-systeem hebben vierkante palen als hoeken. Een tuinhuis kopen doe je bij Lugarde.nl.

Categories: Tuin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Tuin

Houten vlonderplanken kopen

Hardhout is er diverse kwaliteiten op de (online) markt, wij verkiezen een hoogwaardig kwaliteit. Vlonderplanken zijn er in diverse lengtes en diktes. Naast de hardhouten vlonderplanken is het van belang dat je ook kiest voor Read more…